top of page

 Wagenparken 

Rust, regelmaat en een stralend wagenpark, dat is de belofte die HPCarCare maakt voor wagenparkhouders

Demo

1

Dienstverlening

2

Evaluatie

3

 werkwijze 

  1. Tijdbesparend

  2. Hogere productiviteit

  3. Verbeterde uitstraling

 Resultaten 

Professionele reiniging

Onze mobiele reinigingsdiensten staan garant voor grondige reiniging van elk voertuig, waardoor uw wagenpark er altijd stralend uitziet. Onze vakmensen hebben de juiste apparatuur en producten bij om elk type lak en afwerking te reinigen, zodat de auto's er zo weer als nieuw uit komen te zien.

Flexibiliteit

Wij begrijpen dat u beperkte tijd heeft en flexibiliteit nodig heeft, daarom komen wij op locatie om de auto's te poetsen. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoeren van de auto’s en kunt u zich concentreren op uw dagelijkse activiteiten.

Ervaring

U mag erop vertrouwen dat onze uitgebreide expertise en professionele aanpak zullen resulteren in een effectieve en betrouwbare reinigingsdienst voor uw wagenpark. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen ontzorgen bij het onderhoud van uw wagenpark.

1. Kostenbesparing

Door HPCarCare in te schakelen voor het reinigen van uw wagenpark, kan u op de lange termijn goedkoper uit zijn dan wanneer u de verantwoordelijkheid neerlegt bij een groep van werknemers.

2. Flexibiliteit

Door het reinigen van uw wagenpark uit te besteden aan HPCarCare, kunt u de frequentie en tijdstippen van de reiniging zelf bepalen aan uw bedrijfsbehoeften.

3. Tijdbesparend

U hoeft niet te wachten tot uw auto gereinigd wordt, u kunt uw dagelijkse activiteiten gewoon voortzetten terwijl uw auto wordt gepoetst.

4. Professioneel resultaat

HPCarCare beschikt over de juiste apparatuur en producten om de auto's grondig te reinigen en te onderhouden. Dit resulteert in een professioneel resultaat en een langere levensduur van de auto's.

 Enkele voordelen voor het uitbesteden van het reinigen van uw wagenpark: 

5. Milieuvriendelijker

HPCarCare maakt gebruik van een milieuvriendelijke manier van reinigen, wat beter is voor het milieu en uw gezondheid.

6. Besparing op brandstof

U hoeft niet te rijden naar een wasstraat, wat leidt tot besparing op uw brandstofkosten.

Bedankt voor uw aanvraag!

Vraag uw demo aan

Wagenparken

Als wagenparkhouder heeft u te maken met het dagelijks onderhoud van een (groot) aantal auto's. Dit kan tijdrovend en arbeidsintensief zijn, vooral als het aankomt op het reinigen van de auto's. Gelukkig biedt Careformance hier een oplossing voor, door het reinigen van auto's op locatie.

bottom of page