top of page

Interieurreiniging voor een frisse en schone omgeving

Kleine auto

INTERIEUR

€ 85.00

VANAF

 ☑︎  Geen voorrijkosten binnen een straal van 30km

 ☑︎  Stofzuigen

 ☑︎  Stoomreinigen (geen vlekverwijdering bekleding is een optie bij stap 3)

 ☑︎  Gordels reinigen

 ☑︎  Kofferbak reinigen

 ☑︎  Kunststof (dashboard e.d.) reinigen en verzorgen

 ☑︎  Matten reinigen

 ☑︎  Ramen binnenkant reinigen

 ☑︎  Ventilatie reinigen

 INTERIEUR REINIGING

Als gebruiker van uw auto wilt u natuurlijk het beste voor uw vervoersmiddel. Naast het reinigen van de buitenkant van uw auto, is het ook belangrijk om de binnenkant te verzorgen. Bij HPCarCare bieden wij professionele interieurreiniging aan om uw auto weer helemaal op te frissen. Gelukkig is er een effectieve en duurzame manier om uw interieur schoon te maken, namelijk interieurreiniging met stoom.

Naast het verzorgen van uw interieur is het ook belangrijk om uw interieur te beschermen. Bij het afnemen van een interieurbehandeling verzorgen wij alle kunststof delen met een voedende lotion. Hiermee is het beschermd tegen UV-straling en vuil en krijgt het zijn glans weer terug. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om uw bekleding te impregneren of het leder te coaten. Hiermee is het beschermd tegen vlekken, verlengt het de levensduur van uw autostoel en komt hij er weer uit te zien als nieuw. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak hier een afspraak: 

Maak vandaag nog een afspraak voor interieurreiniging bij HPCarCare en ervaar het verschil! Wij garanderen u een grondige reiniging en een verzorgde auto waar u weer vol trots de weg mee op kunt.

Kleine auto

Gemiddelde auto

Grote auto

SUV

Pick-Up

Bestelauto

BESTELBUS

CAMPER / CARAVAN

bottom of page