top of page

 Dealers

Uw auto’s showroom klaar gemaakt op locatie, op een ecologisch verantwoorde manier

Demo

aanvragen

1

Poetsen

van de auto(‘s)

2

Evaluatie

3

 werkwijze 

  1. Auto’s blijven op locatie, deze zijn dus niet meerdere dagen weg

  2. Ecologisch verantwoord gepoetst

  3. Flexibel, u bepaalt zelf wanneer deze showroom klaar gemaakt mogen worden

 Resultaten 

Bij u op locatie

Wij maken uw auto’s showroom klaar op locatie. Onze teamleden komen bij u langs met professionele reinigingsapparatuur en producten en zorgen voor een snelle en grondige reiniging van uw auto's. Zo kunt u zich richten op uw kernactiviteiten, zoals verkoop, marketing en klantenservice, terwijl wij ervoor zorgen dat uw auto's er weer stralend uitzien.

Flexibiliteit

Showroom klaar maken op locatie biedt autodealers veel rust, regelmaat en flexibiliteit. U hoeft uw auto niet meer naar een autopoetsbedrijf te brengen en kunt onze diensten inplannen wanneer het u het beste uitkomt. Dit betekent dat uw auto’s beschikbaar zijn voor verkoop of proefritten, zonder dat u tijd hoeft te besteden aan het poetsen.

Milieuvriendelijk

Bovendien reinigen wij op een ecologische manier, waardoor u als autodealer ook nog eens een bijdrage levert aan het milieu. Onze medewerkers gebruiken reinigingstechnieken en milieuvriendelijke producten om ervoor zorgen dat de auto's vrij zijn van bacteriën en schimmels, wat niet alleen resulteert in een betere verkoop, maar ook een veiligere rijomgeving creëert voor de toekomstige gebruiker van de auto.

Demo aanvragen

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Plan dan geheel vrijblijvend een demo in waarbij wij onze diensten aan u demonstreren. Of bel gerust wanneer u meer informatie wenst op 06 -86674143/06-13163471 of per e-mail. Wij helpen u graag verder.

Bedankt voor uw aanvraag!

Vraag uw demo aan

Poetsen voor dealers

Auto's spelen een cruciale rol in ons dagelijks leven. Voor autodealers is het zelfs nog belangrijker om hier zorg voor te dragen, omdat zij vaak een groot aantal auto’s in hun bezit hebben die ze moeten laten zien aan hun potentiële klanten. Het is dan ook cruciaal dat de auto's in de allerbeste staat verkeren. Dat is waar Careformance in beeld komt.

bottom of page