top of page

Met onze duurzame exterieur reiniging geven we niet alleen jouw auto de perfecte glans, maar dragen we ook ons steentje bij aan een groenere wereld

 Exterieur REINIGING

Sahara zand op uw auto? Onder de verkeerde boom geparkeerd? Bij HPCarCare maken wij korte metten met allerlei soorten vervuiling aan de buitenkant van uw auto. Het exterieur reinigen van uw auto is belangrijker dan u misschien denkt. Vuil en stof op uw auto kunnen schade veroorzaken aan de lak. Daarom is het regelmatig reinigen van het exterieur essentieel voor een langere levensduur en behoud van de uitstraling.

Bij HPCarCare zijn wij gespecialiseerd in grondige en professionele reiniging van het exterieur. Wij gebruiken hogedruk stoom wat de meest effectieve techniek is voor het reinigen van uw auto. Onze ervaren autopoetsers zorgen ervoor dat elke centimeter van uw auto wordt schoongemaakt, van de ruiten tot aan de velgen. Na elke exterieur reiniging brengen wij een wax/sealant aan, zodat u extra lang kan genieten van een schone auto en dit zorgt ervoor dat deze extra beschermd is. Vervolgens beschermen wij de kunststof delen en brengen wij hier een bescherming op aan. Uw banden worden als laatste voorzien van bandenglans.  

Daarnaast bieden wij ook extra diensten aan, zoals het polijsten van de lak. De opties hiervoor ziet u in de afspraken lijst.

Kleine auto

EXTERIEUR

€ 97.00

VANAF

 ☑︎  Geen voorrijkosten binnen een straal van 30km

 ☑︎  Stoomreinigen buitenkant

 ☑︎  Kunststof (bumpers e.d.) verzorgen

 ☑︎  Ramen buitenkant reinigen

 ☑︎  Deurstijlen / dorpels reinigen

 ☑︎  Spiegels, tankklep

 ☑︎  Velgen reinigen

 ☑︎  Banden poetsen en behandelen

 ☑︎  Waxlaag aanbrengen

Kleine auto

Gemiddelde auto

Grote auto

SUV

Pick-Up

Bestelauto

Bestelbus

Camper / caravan

bottom of page