top of page

 PACKAGE  DETAIL

Careformance heeft volledige detailing services samengesteld. En deze combineren op een handige manier een interieur- en exterieur detail om uw voertuig een volledige opfrisbeurt te geven, van binnen en van buiten.

Heeft u interesse in een van de programma's? Of wenst u liever een programma op maat? Dan kunt u contact opnemen via het contactformulier op deze website, een email sturen naar info@careformance.nl of telefonisch contact opnemen via +31 (6) 48 44 86 85.

FULL ENHANCEMENT DETAIL

Dit maakt het verschil wanneer u probeert uw lak te herstellen en deze visueel aantrekkelijker te maken. We beginnen met onze veilige wasbeurt en grondige ontsmetting van het voertuig. 

 

Met deze correctie streven we ernaar om ongeveer 85% van de defecten uit uw lak te verwijderen en een drastisch verbeterd oppervlak achter te laten. We gebruiken een compound om swirls, krassen en willekeurige defecten van de clear coat te verwijderen. 

 

Een polijst middel wordt gebruikt om eventuele achtergebleven lichte swirls of krassen te verwijderen om optische helderheid en diepte aan de lak te geven.

 

Zodra de correctiefasen zijn voltooid, wordt het voertuig afgewerkt met een hoogwaardige sealant of een keramische coating voor extra glans en extra bescherming.

 

Vervolgens verjongen wij uw interieur met onze interior detail. Alle binnenoppervlakken worden grondig gereinigd om vuil, puin en eventuele geuren te verwijderen. Lederen bekleding wordt gereinigd met een leather cleaner en vervolgens behandeld met een leather conditioner. Matten, tapijten en stoffen stoelen ondergaan een dieptereiniging en shampoo-extractie (tegen meerprijs). Dashboard, middenconsole en deurpanelen worden gereinigd en vervolgens beschermd met een dressing om de originele uitstraling terug te halen. De ramen worden streeploos schoongemaakt.

FULL MAINTENANCE DETAIL

De maintenance detail voegt glans en bescherming toe. Deze service is perfect om uw lak er fris uit te laten zien, maar het zal eventuele swirls of krassen die aanwezig zijn niet corrigeren. 

 

Het proces begint met een veilige wasbeurt met pH-neutrale shampoo en twee-emmer methode. 

 

Het voertuig wordt gereinigd met een de-ironizer en een kleibar om eventueel achtergebleven vuil te verwijderen. 

 

Een 1-staps polijst middel en was worden gebruikt om deze service af te werken om glans toe te voegen en de lak te beschermen met een beschermlaag.

 

We verjongen uw interieur met onze interior detail. 

  • De service voorziet een grondige dieptereiniging van alle oppervlakten om vuil, puin en geuren te verwijderen.

  • Lederen bekleding wordt gereinigd met een leather cleaner en vervolgens behandeld met een leather conditioner.

  • Matten, tapijten en stoffen stoelen ondergaan een dieptereiniging en shampoo-extractie (tegen meerprijs). 

  • Dashboard, middenconsole en deurpanelen worden gereinigd en vervolgens beschermd met een dressing om de originele uitstraling terug te halen. 

  • De ramen worden streeploos schoongemaakt

bottom of page